No juhhu , täna paistis päike ja ma sain midagi tehtud ka. Tegelikult pidi see tort olema hoopis teistsugune , aga mina olen ka omamoodi ja seetõttu tuli tort ka omamoodi :)
Taigen:
100g võid
175g suhkrut
3 muna
200g jahu
150g hapukoort
40g kvaliteetset kakaod
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soodat
u. 300 g mustsõstra moosi
150 grammi hapukoort .
2 tl suhkurt
Peale :
150 g hapukoort
100 g tumedat šokolaadi
Taigen tuleks jagada kolmeks ja igat osa umbes 8 -10 min ahjus kõpsetada 180 kraadi juures 28 cm vormis ,. ahjust välja võttes lasta natuke seista ja teha see väikesteks tükkideks ja suruda lahti tehtava koogivormi põhja , peale määrida mustsõstra moosi ( soovitavalt haput ) teine ka ahjust välja võtta natuke lasta seista ning samuti väikesteks tükkideks teha ja suruda tükid moosiga kihi peale , ning teise ja kolmanda kihi vahele lisada hapukoort 2 tl suhkruga , kolmas teha tükkideks ja suruda hapukoorega kihi peale ning kõige peale valada hapukoor (ILMA SUHKRUTA) ja määrida laiali ning hapukoore peale panna šokolaad ja hambaorgig endale meelepärane muster peale teha .
Lase koogil umbes 2-3 h külmkapis maitsestuda :).
No comments:
Post a Comment